مشاوره حقوقی رایگان - در مورد گواهی کسر از حقوق

با سلام، من وام ودیعه مسکن 15 میلیون تومانی ثبت نام کردم، حالا برای ضامن، گواهی کسر حقوق (کارمند آموزش و پرورش) میخوام ببرم برای بانک، سوالم اینه، که تا وقتی که من قسط وام رو پرداخت میکنم، آیا از حقوق ضامن کسر میشه ؟یا اقساط وام بطور خودکار از حقوق ضامن کسر میشه، چه من وام گیرنده، پرداخت بکنم یا نکنم.

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

خیر کسر نمیشه.فقط اگر وام گیرنده ، اقساط را پرداخت نکنه، از حقوق ضامن کم میشه