مشاوره حقوقی رایگان - آیا میشود من ملک خودم را پس بگیرم

خونه ای در روستاهای استان همدان ناحیه رزن داشتم آیا 3سال 6ماه پیش فروختم ولی بعد متوجه شدم خیلی ارزون فروختم آیا میشود من ملک خودم را پس بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

خیر نمی شود سه سال و شش ماه پیش ملک خیلی ارزان بوده اگر به فرض ارزان فروخته باشی قابل فسخ نیست و به فرض محال اگر قابل فسخ باشد باید 20 برابر پولی را که گرفتی پس بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.