مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک

ملکی را یکماه فروختم و پولش را فروشنده پرداخت کرده الان متوجه شدم قیمت ملک از قیمت قرارداد خیلی بیشتر بوده و من مطلع نبودم چگونه میتونم فسخ قرارداد کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن مبایعه نامه دارد باید حتما مبایعه نامه را ببینم بعد راه حل ارائه دهم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تفاوت فاحش دارد. میتوانید از خیار غبن جهت فسخ استفاده نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نمی‌توانید فسخ کنید چرا که در قراردادهای ملک خیار غبن اسقاط میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را به جهت خیار غبن اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید در مفاد قرارداد به چه صورت است
تحت شرایطی امکان فسخ وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ
قرارداد بیع ارسال نمایید
و بعد دادخواست فسخ قرارداد بیع به علت خیار غبن افحش را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرارداد تنظیم شده باید مورد مداقه قرار گیرد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول اظهارنامه و سپس دادخواست مناسب تقدیم کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا بررسی کارشناسی شود. سپس دادخواست فسخ قرارداد دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم بستگی دارد که در مبایعه نامه چه شروطی گنجانده شده باشد در این چند روزه ملک کمی دچار بالا رفتن شده اما قیمت روز معامله ملاک می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بوسیله اظهارنامه فسخ را اعلام و سپس از طریق محاکم ملک را مسترد نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید قرارداد شما را دید و بررسی کرد اگر مغبون شدید میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت عدم اسقاط خیار غبن معامله قابلیت فسخ را دارد