مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری ملک

با سلام و خسته نباشید.
همسر من و پدرشون سالها قبل یک قطعه زمین با پدرشون خریدن و قولنامه به نام پدرهمسرم زده شد پدرشوهرم لفظی همیشه گفته ک این زمین برای همسرم هست اما میدونم که خدایی نکرده اتفاقی برای ایشون بیفته وراث به حرف ایشون اکتفا نمیکنن و باوجود دونستن سهم شوهرم از زمین بازم تقاضای سهم میکنن همسرم به هیچ عنوان راضی نمیشه نوشته ای از پدرشون بگیرن من چه کاری میتونم انجام بدم که این حقمون رو بگیرم آیا میتونم نوشته دستی بنویسم که پدرشوهرم این زمین رو به بچه من بخشیده و بدم پدرشوهرم و شورای محل امضا کنن؟؟آیا بعدا معتبره؟؟چون زمین سند نداره و قولنامه است

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است تمامی ورثه به عنوان ساهد انرا امضا کنند

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

با پدر شوهر خودتون صحبت کنید تا با سند رسمی حق و حقوق شوهر شما رو به شوهرتون منتقل کنن

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بله صلحنامه ای با امضای شهود تنظیم کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله صلحنامه ای با امضای شهود تنظیم کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صلحنامه ای در این خصوص تنظیم نمایید