مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری ملک

با سلام و احترام
19 سال پیش پدرم یک واحد از ساختمانی دوطبقه که خودش طبقه ی پایین ساکن بوده را در قولنامه (واگذار گردید در حق) برادرم بدون آب و برق وگاز و فروش آن درصورت رضایت پدر انجام شود حالا پدرم فوت کرده و او می خواهد بعد از چند سالی که خودش در آن ساکن نبوده تعمیرات انجام بدهد و مستاجر بیاورد آیا ما می توانیم مانع آن شویم؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
متن قرارداد مربوطه حایز اهمیت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که ایشان مالک ملک می باشد می تواند هر اقدامی که به ضرر همسایه ها نباشد انجام دهد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
نمی‌توانید مانع از آن بشوید
مگر اینکه قرارداد واگذاری دارای اشکال باشد و بتوانید آن را ابطال کنید که ملک تحت ارث قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به برادرتان واگذار کرده باشد در این صورت برادرتان به عنوان مالک حق هرگونه تصرف در ملک را دارد و می تواند اجاره دهد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورتی که بردار شما مالک آن باشد حق همه گونه تصرفی در آن را دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
برادر شما مالک خانه است و میتواند خانه را اجاره بدهد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پدر در زمان حیات ان را به ایشان انتقال نداده باشد بله قابل پیگیری است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر طبقه مذکور انتقال مالکیت شده بله می تواند

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

درصورت مالکیت حق هر گونه تصرفی دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر مگر دلائلی جهت ابطال داشته باشید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

اگر به برادرتان واگذار کرده باشد در این صورت برادرتان به عنوان مالک حق هرگونه تصرف در ملک را دارد و می تواند اجاره دهد.

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام درصورت وجود قولنامه برادرتان مالک آنجا می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک و مستندات بررسی شودذاگر به برادرتان فروخته شده در این صورت برادرتان به عنوان مالک حق هرگونه تصرف در ملک را دارد و می تواند اجاره دهد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که طی مدارک و مستندات برادر شما مالک ملک است، بنابراین می‌تواند نسبت به اجاره دادن ملک مورد اشاره اقدام کند. در غیر اینصورت برادر نمی‌تواند در مال مشاع بدون اجازه سایر وراث اقدامی را انجام دهد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمی توانید واحد دیگر متعلق به برادر شماست