مشاوره حقوقی رایگان - شورای حل اختلاف/دادگاه کیفری

با درود و احترام
چند ماه پیش یکی از شرکای زمین ما شکایتی با عنوان تصرف عدوانی و ممانعت از حق در شورای حل اختلاف علیه بنده انجام داد
قاضی شورا موضوع را به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع داد و با بررسی کارشناس مشخص شد که خواهان تمامی مالکیت خود را انتقال داده و هیچ‌ مالکیتی ندارد و سندی که در دست دارد فاقد اعتبار است
رای شورای حل اختلاف چنین است (حسب الامر قاضی محترم پرونده از امار کسر و به شعب دادگاه کیفری ارسال می شود)
چرا پرونده من که جنبه حقوقی داشته به دادگاه کیفری ارجاع شده است؟
این دلیلی بر محکومیت خواهان است؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دعوای شما از اول جنبه کیفری داشته

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خیر احتمالا پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارسال شده و حالا به شعبه کیفری برگشته

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر احتمالا پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارسال شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از همان اول شکایت کیفری مطرح شده و پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارسال شده وبا توجه به عدم صلح پرونده به دادکاه ارسال گردیده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام احتمالا شکایت شما از ابتدا تصرف عدوانی کیفری بوده است و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام احتمالاً پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارسال شده و حالا دوباره به شعبه کیفری برگشته

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از همان اول شکایت کیفری مطرح شده و پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در شورا جهت صلح و سازش ارجاع شده بوده است موضوع کیفری است