مشاوره حقوقی رایگان - ثنا نداشتم ابلاغ اگر میامد در خونه خانمم میگرفته

سلام خسته نباشید بنده باخانمم و دوتا بچهام که با هم زندگی میکردیم که خانمم تمامی مدارک 3 تا زمین و دو تا خونه را با مقدار80 ملیون پول و 200 گرمی طلا سند ماشین را بی خبر از گاو صندوق برداشته بابت مطالبه 300 عدد سکه ویه مسکن مهر در پردیس را فروخته و 450 ملیون داده به وکیل و توقیف همه را گرفته و بی خبر من به مزایده گذاشته و خونه راکه 22سال زندگی کردیم بنام خودش کرده و ‌6 میلیارد دو برابر مهریه اش گرفته من ثنا نداشتم هیچ احضاریم به دستم نرسیده که امضاء کرده باشم من بعد 50سال زحمت و کار بی خانمان شدم ایا این خونه مستثنیات دین میشه یا نه بی خبر من که منو فرستاده شهرستان مواضب بابای الکی مریضش بودم و از جیب خودم براش موز پوست میگرفتم تا دخترش با خیال راحت خونه ام را مزایده بزاره و بنام خودش برداره
از بعد عید که فهمیدم دوتا شکایت سرقت و خیانت در امانت کردم که هر دو مختومه شد
خواشمندم برای رضای خدا اگر راهی بند و ماده ای میدونید که بتونم این خونه 80متر ط4 بدون اسانسور پردیس 700تومان قیمت زده رابگیرم ممنون میشم حق الزحمه را رو چشمم میریزم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر تنها خانه ومحل سکونت شما باشد ودارایی دیگری نداشته باشید مستثنیات دین محسوب وقابل توقیف نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد