مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال برای مهریه

با سلام
همسرم از طریق ثبت مهریه اش را اجرا گذاشته و حساب بانکی و خودرو و خانه را توقیف کرده ومن خانه ای را9سال پیش به صورت وکالتی فروختم ایا میتواند ان را توقیف کند

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توجه داشته باشید تنها ملک و خانه ای قابلیت توقیف بابت مهریه را دارد که با اخذ استعلام از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به عنوان مالک شناخته شوید. در شرایطی که شما توصیف کرده اید ملک قابل توقیف بابت مهریه نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر واقعاً فروخته اید در این صورت خریدار می تواند با ارائه وکالتنامه‌ و قرارداد عادی که نشان دهد معامله قبل از توقیف بوده دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهد.
اگر در دادگاه ثابت شود تاریخ معامله قبل از توقیف بوده حکم به رفع توقیف ملک خواهد داد.
از طرفی اگر در خانه ساکن هستید می توانید اعلام کنید که مستثنیات دین است و اعتراض خود را پیگیری کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر هنوز سند بنام شماست بله مگر خریدار با نشان دادن مستندات از جمله مبایعه نامه اعتراض ثالث اجرایی دهد و درخواست رفع توقیف دهد.

عارفه بابائی

سرکار خانم عارفه بابائی :

درود خریدار باید اعتراض ثالث اجرایی مطرح کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر با استعلام از ثبت اسناد هنوز بنام شما هست میتواند توقیف کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر در دادگاه ثابت شود تاریخ معامله قبل از توقیف بوده حکم به رفع توقیف ملک خواهد داد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که سند به نام شما باشد قابلیت توقیف دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر فروخته ایید باید شخص مالک فعلی دادخواست اعتراض ثالث ورفع توقیف بدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر متعلق به شما باشد قابل توقیف است �ا اگر ثابت شود که قبلاً بدون قصد فرار از دین فروخته شده نمی‌تواند آن را توقیف نماید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر از مالکیت شما خارج شده باشد قابل توقیف نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خودرو در صورتی که وسیله ایاب ذهاب باشد و خانه در صورتی که جزو مستثنیات دین باشد قابلیت رفع توقیف را داراست ،
در خصوص خانه ای که 9 سال قبل فروخته شده خیر توقیف نمی گردد در صورت توقیف نیز می توانید برای آزادسازی اقدام نمایید
در صورت تمایل به همکاری با بنده از طریق سایت در ارتباط باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر هنوز به نام شماست پاسخ مثبت است و خریدار باید اعتراض نماید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر سند رسمی بنام شما باشد توقیف می گردد. خریدار می تواند به توقیف مذکور با مدارک به رییس ثبت محل اعتراض نماید .

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگر همچنان سند رسمی ملک به اسم شما باشد قابل توقیف می باشد ...

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله میتوان وان کسی که وکالتی خریده بایدبیادعلیه خانما دادخواست وردوثالث اجرایی وتوقف عملیات اجرایی بدهد

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام می تواند توقیف کنید اما با اثبات فروش آزاد میشود

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام اگر به نام شما باشد امکان توقیف وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر شما دو خانه داشته باشید یک خانه ، توقیف خواهد شد و خریدار باید با استناد به وکالتنامه و مبایعه‌نامه ، اثبات نماید که در حال حاضر مالک خانه میباشد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

پرسشگر محترم
چون بنام شما است
اری امکان توقیف وجود دارد....

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بعلت اینکه سند بنام شماست توقیف میکند ولی خریدار میبایست با مدارک مالکیت خود اعتراض نماید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
امکان توقیف وجود دارد ولی برای رفع آن هم راهکار وجود دارد.

مسعود  يوسفي سهزابي

جناب آقای مسعود يوسفي سهزابي :

با سلام اگر سند رسمی به نام شما باشد می توانند توقیف کنند در غیر اینصورت قابل توقیف نیست از طریق اداره اجرای اسناد رسمی

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

اگر در سند رسمی ملک نام شما به عنوان مالک قید شده باشد بله

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

اگر سند رسمی به نام شماست قابلیت توقیف دارد، در اینجا مالکی که وکالتی منزل را خریده است باید دعوای ورود ثالث مطرح کند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر، خریدار علیه شما و همسرتان طرح دعوی اعتراض ثالث اجرایی نماید.

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
قاعدتاً زوجه میتواند کلیه اموال بلامعارض بجز مستثنیات دین را توقیف کند و اگر سند به نام شما باشد امکان توقیف آن هست و در صورت توقیف شخصی که از شما ملک را خریداری کرده باشد باید به عنوان ثالث اقدام به طرح دعوی ورود ثالت نماید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله تغيير نام نشده باشد در انتقال قابل توقيف است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه به نام شما باشد بله اگر صوری نباشد خریدار میتواند به استناد مدارک اعتراض ثالث اجرایی نماید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در استعلام ثبت هر سندی که بنام شما باشد توقیف میشود. سپس خریدار می بایست با ارائه دلایل و مدارک توقیف عملیات اجرایی را بخواهد.