مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری اموال توقیف شده از طریق اداره ثبت

با سلام. چندروز پیش پیامکی برای بنده مبنی بر توقیف اموال و داراییهایم از طرف اداره ثبت اسناد جهت مطالبه مهریه همسرم برای من پیامک شد، آیا از طرف دادگاه هم بنده احضار میشوم یا رای قطعی همان رای اداره ثبت است که توقیف کرده

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه از ثبت اقدام شده باشد همان است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فعلا از طریق ثبت توقیف اموال انجام میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مابی در اداره ثبت توقیف شده . همان برای مزایده و فروش اقدام میشود

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام ابتدا از اداره ثبت توقیف و مزایده می شود و بعد در صورتی که تمامی مطالبات زوجه‌وصول نشد میتواند دادخواست نسبت به مطالبه مابقی مهریه بدهد
بدیهی است در صورتی که اموالی از مستثنیات دین توقیف شده است میتوانید اعتراض کنید

یک وکیل :

سلام در پرونده های مهریه ابتدا جهت وصول مهریه از طریق اجرای ثبت اقدام میشود و پرونده به دادگاه فرستاده نمیشود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اول از طریق اداره ثبت اقدام می‌شود و در صورت نداشتن اموالی از شما جهت مزایده با گرفتن گواهی قابل طرح دعوی در دادگاه میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خبر خود اجرای ثبت اقدام به توقیف اموال از بابت مهریه
مینماید و مزایده انجام خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن می تواند از طریق دادگاه نیز اقدام کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب ابتدا از همان اداره ثبت انجام می شود ابتدا توقیف میشود و بعد برای مزایده گذاشته می‌شود اما آیا شما هم این انواع دارید یعنی فرزند یک منزل دارید به جز مستثنیات دین است میتواند شکایت کنید یا وکیل بگیرید و در صورت نیاز تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اموال زوج پوشش بدهی را دهد در اجرای ثبت تمام می‌شود وگرنه مرحله بعدی دادگاه است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ربطی به دادگاه ندارد اگر اعتراضی مبنی بر مستثنیات دین داریدبه اداره ثبت مربوطه مراجعه کنید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله در صورت تقدیم دادخواست از طریق دادگاه تشکیل جلسه میشود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تمامی مطالبات زوجه‌وصول نشد میتواند دادخواست نسبت به مطالبه مابقی مهریه بدهد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر از دادگاه دعوت شوید ابلاغ می شود ..‌

آنیا علویان امیری

سرکار خانم آنیا علویان امیری:

با سلام و احترام. خیر از آنجاییکه سند نکاح یک سند رسمی لازم الاجراست جهت اجرای مفاد آن در خصوص مهریه، نیاز به رسیدگی دادگاه نیست و طبق رأی وحدت رویه مرجع ابتدایی جهت وصول مهریه در صورت شناسایی اموال زوج از طریق اداره ثبت بوده و در غیر اینصورت پرونده مهریه، جهت رسیدگی و در صورت احراز اعسار زوج، تقسیط می گردد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

فعلا از طریق ثبت توقیف اموال انجام میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مهریه از طریقه اداره ثبت کاملا وصول نشود با درخواست زوجه از طریق دادگاه پیگیری می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر نیازی به احضار دادگاه ندارد