مشاوره حقوقی رایگان - کشف مال جدید از شوهر برای مهریه

چجوری باید اقدام کنم مهریه ام اقساطی شده ولی شوهرم کلی سکه و طلا خریده چجوری توقیف کنم؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام اگر مدرکی دارید میتوانید اموال را معرفی و توقیف کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اموال مورد نظر را به اجرای احکام معرفی کنید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام از طریق دادگاه دادخواست بدهید بهتر است وکیل بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در زمانی که زوجه برای دریافت مهریه خود اقدام می نماید، بعد از قبول اعسار زوج در صورت دارا شدن مرد می تواند دادخواست تعدیل در مهریه را تقدیم دادگاه کند. دادگاه پس از بررسی جوانب و شرایط اقدام به صدور رای متقضی می نماید. و با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی و وضع درآمد زوج اقدام به تعیین اقساط برای پرداخت مهریه به همسر را مشخص می کند.  حال اگر بعد از این فرآیند مال یا ثروتی به مرد برسد و وضع ایشان تغییر کند زوجه با تنظیم داخواست تعدیل مهریه،از دادگاه طلب افزایش مبالغ قسط یا پرداخت یکجای مهریه خود را می نماید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اموال شناسایی شده را طی لایحه ای به دادگاه اعلام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

خود شما باید اموال زوج را به اجرای احکام معرفی نمایید تا توقیف بشود یا

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

توقیف اموال منقول مستلزم حکم بوده و می بایست از محل و مالکیت آنها اطمینان داشته باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ادرس محل نگهداری سکه و طلا را به دادگاه می گفتید تا اعسار او را رد کنند

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

راهی ندارد.باید بتوانید به سکه ها دست پیدا کنید.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام باید ثابت کنید که این طلا و سکه ها متعلق به شوهرتونه

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

ادعای خود را باید اثبات کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درخواست استعلام حسابهای ایشان را بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر میتوانید اموال زوج را به دادگاه‌معرفی کنید تا توقیف شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متاسفانه راهی وجود ندارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد مدارك و مستندات و فاكتور و فيش هاي پرداختي از حساب ايشان را بيابيد

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

اگر از صرافی با کارت ملی خرید کرده باشند یا رسیدی داشته باشند قابل پیگیری است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مطمئن هستید و مدارک کافی دارید می توانید از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.