مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه پدری

سلام و خسته نباشید یه زمین کشاورزی از ارث پدری مانده که خواهرزاده و زن داداشم از پدرم میگن اجاره نامه گرفتیم و زمین رو اجاره کردیم این مدرکم تاکنون نشان من ندادن و بعد از گذشت سه سال از فوت هیچ مبلغی هم بعنوان اجاره یا هر عنوان دیگه ندادن میخواستم بدونم تکلیف چیه و باید چیکار کرد آیا میشه هبه خوند و باطل باشه یا نه

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف به طرفیت ایشان به دادگاه تقدیم نمایید و ضمنا از دادگاه تقاضای خلع ید ایشان را نمایید چنانچه اجاره نامه داشته باشند ارائه می دهند و تکلیف شما مشخص می شود و اگر نداشته باشند چاره ای جز تخلیه ملک ندارند

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، تا سند و مدرک محکمه پسندی ارائه نشده و یا ادعایی با ادله اثبات دعوی در مرجع قضایی صالح ثابت نشده همچنان وضعیت سابق و فعلی استصحاب می گردد .