مشاوره حقوقی رایگان - درگیری و زد و خورد

تو محل با پسر صاحب کار دعوا زد و خورد بعد یکی از 3 تا پسرا با شمشیر تو سر من زده ما کلانتری رفتیم اونا با زبون بازی از من رضایت داخل کلانتری نه محضری قرار همچنان سر کار رو بدم ولی حالا دو روز بعد گفتن دیگه سر کار نیاد چیکار میتونم بکنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر شاهد دارید و آثار ضرب و جرح مشخص است می توانید شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید با توجه به این که رضایت شما از طریق کلانتری بوده موضوع را پیگیری نمایید در صورتی که دادسرا بپذیرد نسبت به پیگیری پرونده اقدام شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت داده باشد امکان پیگیری پرونده وجود ندارد