مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم زمین زراعی که وارد بافت شهری شده

زمینی هست که از پدربزرگمان به ارث رسیده . داییها فوت شده اند اما مادر و خاله ام زنده اند. با توافق همگی کارشناس اورده شد و تفکیک زمینها انجام شد. بعد از تفکیک سر زمین قرعه کشی قواره ها انجام شد.‌همگی در رضایت به سر میبردند تا اینکه یکی از پسر داییها که خارج شهر بوده اومده و میگه من قرعه کشی رو قبول ندارم و از جای مناسبی سهم ما نیفتاده. به نظرتون میتونه این نظم رو به هم بریزه؟باید چیکار کنیم؟ دوباره قرعه بکشیم ؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
چنانچه پسردایی جزو وراث باشد و در تقسیم مشارکت نداشته و یا مشارکت داشته ولیکن در حصه ی ایشان یا چند نفر از شرکا عیبی ظاهر شود که در حین تقسیم عالم به آن نبوده شریک یا شرکای مزبور حق دارند تقسیم را به هم بزنند.