مشاوره حقوقی رایگان - حساب مشترک بانکی

باسلام یه سوال . من بامادرم به تازگی حساب مشترک باپول مادرم بازکردیم سوال؟آیا بعدازفوت خدای نکرده مادرم من میتوانم ازحساب برداشت کنم؟ 2: اگه برادرهایم ازاین موضوع اطلاع پیداکنند میتوانند ازمن شکایت و مبلغ را از من بگیرن لطفا جوابم رو بدهید ممنون

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام, با توجه به مواد537و588 قانون مدنی درصورتی که دویاچندنفر در بانک حساب جاری مشترک باز کنند و هر یک اجازه برداشت هر مبلغ از حساب مشترک را داشته باشن در صورت فوت یکی ازشرکاء سهم شریک در فرض سوال شما نصف سرمایه است ولی شریک یا شرکاء زنده حق تصرف در وجوه مذکور و استفاده از حساب مشترک را نخواهند داشت تا تشریفات قانونی راجع بشریک متوفی انجام وسهم او تعیین گردد.لذا به جهت عدم امکان برداشت وجه توسط شما، طرح شکایت توسط برادران نیز منتفی است .