مشاوره حقوقی رایگان - رفع انسداد حساب بانكي مشترك

سلام
من سه تا حساب در بانك پاسارگاد دارم هفته ي قبل يك واريز به اسم شخص خودم قرار بود انجام بشه كه من كارتي را شماره اش را دادم كه اعتبار بيشتر داره متاسفانه اين كارت مشترك با مادر و خواهرم بود كه سالهاست فوت شده اند و مبلغ به حساب نشست ولي قابل برداشت. نبود با بانك تماس گرفتم گفتتد به علت فوت ان دو نفر مسدود شده
مادرو خواهر من سالها پيش فوت شدند و انحصار وراثت هم كردند
من هم ساكن ايران نيستم
بازكننده حساب من بودم الان با داشتن مدرك واریز حساب به اسم خودم كه مشخص است در تاريخ جديد است و گواهي انحصار وراثت. رفع انسداد ميشه ؟
با رفتن به بخش شكايت هاي بانك مركزي و دادن مدارك ميشه رفع انسداد كرد؟

پاسخ ها :

رفع مسدودی حساب بانکی مشترک با متوفی مسدودی حساب بانکی مشترک حساب بانکی مشترک با متوفی