مشاوره حقوقی رایگان - دفترچه بانک

سلام. من وکیل یک خانمی هستم که در خارج از کشور به سر می برد. همسر ایشان فوت کرده. ایشان یک حساب بانکی مشترک با همسر خود داشته اند به اضافه یک برگ سپرده که سود آن به این دفتر واریز می شده. متوفی در سال 83 در هامش برگ سپرده کل سپرده را به همسر خود واگذار کرده است که سند هم در بانک موجود است. دفتر چه هم به نام خانم متوفی و یکی از پسران می باشد. اینجانب با ارایه برگ انحصار وراثت و وکالت به بانک مراجعه و برگه مالیات دارایی را به مشارکت 50 به 50 بنا به پیشنهاد بانک پرداخته ام اما بانک برای تقسیم پول، متوفی را صاحب دفترچه اعلام کرده و به همسر که دفترچه به نام اوست یک هشتم پول را پرداخت کرده است ایا این کار درست است؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سهم همسر متوفی یک هشتم بعلاوه مهریه است. که بر اساس گواهی انحصار وراثت تقسیم ترکه خواهد شد

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام خیر صحیح نیست. موکل شکا که قصد دریافت ارث نداشته است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید تشریف ببرید بانک از بانک بخواه ای ایران که در ابتدا طرفدار دعای افتتاح حساب باز کردن را در اختیار شما  قرار بدهد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر چنین استنادی کاملا غیر قانونی است و می بایست در بد حالت ازپنجاه درصد یک هشتم بعلاوه پنجاه درصد پرداخت کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا مهریه همسر متوفی پرداخت می شود و در صورت باقی ماندن ارث یک هشتم به همسر و باقی ترکه نیز مطابق برگه انحصار وراثت تقسیم می گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی همه اسناد و مدارک بانکی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی همه اسناد و مدارک بانکی دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر 50ودرصد که مال خودش بوده بعلاوه یک هشتم ارث