مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

در شورای حل اختلاف 20 میلیون محکوم شدم اجرائیه صادر و حکم جلب دادند، سپس من به اتاق شاکی در اجرای احکام حاضر شدیم و صورتجلسه ای را تنظیم کردیم مبنی بر اینکه 4 میلیون نقد بدهم الباقی ماهی 2 میلیون تومان ، این توافق اجرا شد ، من برای مختومه کردن پرونده مراجعه کردم، متاسفانه اجرای احکام چهار میلیون از پرداختی های من را نپذیرفت با این استدلال که این مبالغ قبل از توافق پرداخت شده ، و از من خواستند که این پول را مجدد پرداخت کنم، و توصیه کردند بعد از پرداخت با استناد به مدارکی که دارم در این خحصوص شکایت کنم. با این توضیحات سوال من دو بخش دارد : اولا اینکه من به شعبه بدوی مراجعه کردم و خواستم اعسار بدهم برای الباقی گفتند چون توافق کردید اعسار را نمی پذیریم، من گفتم گزارش اصلاحی که نبوده است یک توافق بوده، ضمن اینکه آن روز من معسر نبودم اما حالا این اتفاق افتاده، عقلا به نظر می رسد اعسار تابع شرایط نسبی زمانی است . آیا این استدلال درست است ؟ و سوال دوم اینکه شاکی دوباره برای این مبلغ اقدام به پیگیری کرده ، آیا اینبار یکباره حکم جلب می دهند و یا باز یک اجرائیه به نسبت این 4 میلیون صادر می شود و بعد حکم جلب خواهند داد ؟ و اساسا من راهکاری برای گریز از این بن بست دارم ؟ اولا واقعا برایم الان امکان پرداخت نیست ثانیا خیلی برام سخته پولی که را داده ام دوباره اعاده کنم، در حالی که امکان شرح در این مقال نیست و گرنه عرض می کردم که چطور ناجوانمردانه مرا نسبت به یک ضمانت ساده به این روز انداختند ... ممنونم از توجه و راهنمائی اساتید بزرگوار

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام می تواند برای 4 تومان حکم جلب بگیرد و به نظر ما شما می توانید اعسار بدهید به گفته شفاهی توجه نکنید دادخواست بدهید و آنها قانونا باید رسیدگی و حکم بدهند اگر به نفع شما نباشد حق تجدیدنظر خواهید داشت