مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک برگشت خورده سال 1390

سلام
من یک فقره چک از شخصی بابت طلب دریافت نموده ام ودر سال 1390 برگشت خورده است(10 سال قبل) برای اقدامات قانونی باید به کجا مراجعه (شورای حل اختلاف یا دادگستری ) و باید چه چه متنی را بنویسم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفتر خدمات قضایی نسبت به تقدیم دادخواست اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست خود را ثبت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگیبه مبلغ آنو اینکه چه خساراتی را بخواهید مطالبه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید زیر 20 میلیون تومان در صلاحیت شوراست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید تا دادخواست شما را ثبت کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مبلغ چک تا بیست میلیون باشد شورا صلاحیت رسیدگی دارد و برای بیشتر دادگاه

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و دادخواست مطالبه وجه بدهید