مشاوره حقوقی رایگان - شکایت‌ به علت اغفال

سلام بنده 37 سال دارم 2 سال پیش با آقای پزشکی آشنا شدم و در قرار دوم‌ در منزل ایشون تحت تاثیر مشروبات و گل که تهیه دیده بود رابطه جنسی بین ما شکل گرفت با علم به اینکه ایشون میتونستن بنده باکره هستم بکارت بنده از بین رفت
بنده بعلت شرم دنبال این موضوع نگرفتم و تنها تقاضام از ایشون بود که گاهی هم ببینیم از همون ابتدا هیچ ساپورت روحی از طرف ایشون نشدم
بعد از این رابطه دیگه پیغام های من جواب نداد
وقتی فهمیدم دخترهای‌زیادی همین کار باهاش‌ میکنه برای درس ادب هم‌شده می‌خوام شکایت کنم
آیا بعد این مدت میتونم‌طرح‌ شکایت کنم؟ حداقل تقاضای دیه بکارت از ایشون کنم بعد از اون رابطه هم با کسی رابطه نداشتم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.