مشاوره حقوقی رایگان - ازاله پرده بکارت

دخترم 5سال با پسری دوست بوده واون پسر به او قول ازدواج داده بود ظاهرا در سال اول آشنایی دخترم رو خام کرده وبکارتش رو ازبین برده حالا 3سال میگذرد ودوستیشون را به هم زده به خاطر آشنایی با یک دختردیگر، به نظرشمامن میتوانم اقدامی علیه ایشون انجام بدهم؟ لطفا نظرتون روبفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه رابطه با رضایت هر دو بود و چند سال با هم دوست بودند شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
در صورت اثبات رابطه نامشروع هر دو به مجازات قانونی محکوم خواهند شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دختری که در برقراری این رابطه رضایت داشته باشد، و در اثر آن باعث ازاله شده باشد. کار او در برابر قانون بسیار سخت شده است. زیرا او‌ خودش در این زیان و برقراری این رابطه نامشروع دخیل بوده است. ؛ در صورتی که رابطه‌ای که صورت گرفته با رضایت خود فرد باشد، چیزی ثابت نخواهد شد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت ازاله بکارت و مطالبه ارش البکاره و مهرالمثل به طرفیت متجاوز مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر مگر اغفالی در بین باشد که باید اثبات گردد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با این اوصاف خیر زیرا با رضایت دختر خانم بوده است

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.اگراثبات شودکه دختررضایت به‌هم خوابگی نداشته یااغفال شده است می توان مطالبه ارش البکاره کرد.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام سن دختر شما چقدر است؟
اگر عاقل و بالغ شده اند خیر ادعایی نمی‌توانید داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در نظر داشته باشید که اگر علیه آن پسر شکایت نمائید به دلیل اینکه جرایم زنا و رابطه نامشروع به وقوع پیوسته است و این چنین جرایمی برای تحقق نیاز به دو نفر دارند بنابراین دختر شما نیز درگیر پرونده خواهد شد و به عبارت دیگر مجازات قانونی برای وی نیز در نظر گرفته خواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قطعأ امکان اقامه شکوائیه کیفری وجود خواهد داشت
و نتیجه خواهید گرفت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بهتر است حضوری با وکیل دادگستری محل خود مشاوره نمایید .

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

به لحاظ گذشت چندین سال و از بین رفتن آثار و علائم اثبات عمل مشکل به نظر میرسد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بستگی به سن آنان و شرایط و اوضاع و احوال دارد تحت شرایطی اری
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

با اثبات اینکه تجاوز به عنف صورت گرفته و دختر مجبور به برقراری رابطه شده است میتوانید به نتیجه برسید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام بله در صورتی که ازاله پرده بکارت بدون رضایت دختر وبا عنف بعمل آمده با طرح شکایت و بادرخواست مجازات کار را دنبال کنید اما اگر با رضایت دختر بعمل آمده با طرح دعوی مطالبه ارش البکاره ومهر المثل با تقدیم دادخواست موضوع را پیگیری کنید .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام کاربر محترم.
بله می توانید اقدام کنید، زیرا در صورتی که ازاله پرده بکارت بدون رضایت دختر با عنف انجام شده باشد با طرح شکایت موضوع را پیگیری نموده و اگر با رضایت دختر انجام شده باشد با طرح دعوی و با تقدیم دادخواست تقاضای مطالبه ارش البکاره و مهر المثل نمایید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر چون با رضایت بوده است هر دو به شلاق محکوم میشوند

علیرضا تسلیم

جناب آقای علیرضا تسلیم :

سلام تحت شرایطی میشود شکایت کرد اما صرفا دخترتون حق شکایت دارن

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با جمع شرایطی بله، دختر خانم میتوانند خسارت مطالبه کننپ