مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج ناموفق

سلام
عرض ادب و احترام
میخوام بدونم خانمی که قبلا ازدواج ناموفق داشته (در دوران عقد و دوشیزه بودن خانم از طرف دادگاه ثابت شده و طلاق توافقی در آخر انجام شده) و بعد خانم شناسنامه ی جدید میگیره که اسم اون آقا در شناسنامه نباشه،،،
و بعد خانم ازدواج میکنه و الان میخواد از شوهرش جدا بشه
آیا الان در دادگاه متوجه و مشخص میشه که قبلا خانم جدا شده بوده؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، به نظر می رسد پاسخ خیر باشد . از لحاظ اخلاقی ، کتمان حقیقت یا پوشیده و مخفی نگه داشتن واقعیت به منظور نفع خود و یا حتی اضرار به غیر ، عمل پسندیده ای نیست !

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
با فرض سوال متوجه هم که بشود چه ضرری برای شما دارد بنده که متوجه نشدم چون شما میفرمائید دوشیزه بوده اید در ازدواج دوم

یک وکیل

با همکارم جناب آقای گنجی موافق هستم