مشاوره حقوقی رایگان - استقلال دختر بالای 18 سال

سلام الان برای رفتن از پیش خانواده نیازه کار قانونی قبلش انجام بدم ؟من 21 سالمه میخوام بدونم اگه از پیش خانواده برم از نظر قانونی میتونن بزور برم گردونن ؟توی خانواده بشدت محدودم و حق هیجی حتی سر کار رفتن ندارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اشخاصی که به سن 18 سال تمام رسیده‌اند در امور مالی و غیرمالی خود مستقل می توانند عمل نمایند

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام شما بعداز 18سالگی از طریق قانونی استقلال داشته ومی توانید برای مستقل شدن تصمیم بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید