مشاوره حقوقی رایگان - استقلال دختر بالای هیجده سال و سلب اذن ازدواج از پدر

سلام من دختری 28 ساله هستم . دانشجو مقطع دکتری مهندسی شیمی هستم . من در سن 19 سالگی عاشق پسری شدم ولی با کتک کاری و داد و فحش و فضاحت پدرم نگذاشت ازدواج کنم . الان در سن 28 سالگی میخوام ازدواج کنم باز اما مجددا پدرم نمیذاره . میگه چون مدرکش فوق دیپلم بوده و مدرک لیسانس رو جعل کرده من دختر نمیدم . چون نمیشناسم کی هستن دختر نمیدم . چون تو سطحت بالاتر از اون هست دختر نمیدم . من میتونم ازش شکایت کنم ؟ میخوام اذن ازدواج رو سلب کنم ازش . و اینکه از سال 92 تا الان (1401) هرجا خواستم برم منو برده رسونده و برگردونده . کم مونده بوده خداوکیلی سر تک تک کلاس های دانشگاه بیاد بشینه و کنترلم کنه !
من مگه حق استقلال ندارم ؟ ده ساله کنترل شدید داره رو من و قبلا حق اینکه با دوستام برم خیابون و کافه هم نداشتم

من میخوام از بابام جدا بشم. ترو به خدا یکی کمکم کنه ??

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

در پیامک امکان توضیح کامل وجود ندارد با کارشناسان محترم یا بنده تماس حاصل گردد بله میشود اجازه ازدواج از دادگاه بدون اذن پدر گرفت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما با معرفی مردی که قرار است با وی ازدواج کنید و شروط مورد توافق شما به دادگاه تقاضای اجازه ازدواج بدون اذن پدر را از دادگاه بخواهید .
همچنین بدون نیاز به اجازه پدر یا دادگاه می توانید زندگی مستقلی را برای خود تهیه نمایید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما می توانید به عنوان یک دوشیزه با تقدیم دادخواست حقوقی به طرفیت پدرتان و مرد موردنظر و با معرفی مشخصات و دلایل صلاحیت وی از هر لحاظ تقاضای الزام پدر به اذن و اجازه ازدواج را از دادگاه بخواهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر می باشد