مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و فسخ عقد

با سلام ، در فروردین 1400 عقد کردم ، بعد از عقد متوجه شدم همسرم بکارت ندارد ولی بین خودمون حل شد ، الان به مشکل خوردیم و همش با قضیه مهریه منو میترسونه ، تا الان هم چندین بار رابطه جنسی داشتیم ، یه جا خوندم چون بکارت نداشته همسرم میتونم مهریه پرداخت نکنم ، ایا صحت دارد؟ راهی وجود دارد؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام دادخواست فسخ نکاح فوریت دارد شما این زمان را از دست دادید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اظهارنامه ارسال کنید و فسخ نکاح را اعلام کنید و سپس دادخواست فسخ نکاح و ارجاع به پزشکی قانونی بدهید