مشاوره حقوقی رایگان - اثبات عدم باکره بودن همسر و فسخ نکاح

بنده بعد از ازدواج متوجه شدم همسرم باکره نبوده است ولی به مدت چند ماه این موضوع را از همگان مخفی نمودم، امکانش هست حالا براین اساس درخواست فسخ نکاح را بدهم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این موضوع جنبه اثباتی دارد که باید قطعی شود تا درخواست شما پذیرفته گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست فسخ نکاح بدهید.
با توجه به اینکه چند ماه گذشته ممکن است که نتیجه نگیرید
به هرحال چاره ای جز ثبت دادخواست فسخ نکاح ندارید.

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ با توجه به گذشت مدت از اگاهی شما و احتمالا وجود رابطه شما با ایشان ؛ کار دشواری جهت اثبات موضوع خواهید داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رابطه برقرار کرده اید خیر

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
با توجه به رویه قضایی و آراء اصراری متعدد در این زمینه معمولا چون چند ماه از ماجرا گذشته احتمال پذیرش فسخ بسیار کم است
ولی جهت تدلیس میتوانی شکایت کیفری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر فسخ باید به محض اطلاع انجام میشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فسخ نکاح فوری است و بعد از اطلاع از آن بایستی فوراً اقدام می‌کردید. با این وجود بایستی شانس خویش را امتحان کنید تا اگر مدت این چند ماهی که گذشته است شاید در رویه قضایی تاثیری نداشته باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که زمان گذشته باشد اثر ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان به نتیجه رسیدن به علت مدت زمان خیلی کم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون اعمال فسخ نکاح ناشی از تدلیس ، فوری است

در صورت اقامه دادخواست فسخ نکاح ، شما باید دوشیزه نبودن زوجه را اثبات نمایید
و ...

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام خیر درخواست فسخ فوری است و دلایل پزشکی قانونی مبنی بر عدم بکارت از بین رفته است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

چنانچه در سند رسمی ازدواج دوشیزه ذکر شده و در این چند ماه نزدیکی صورت گرفته است بعید است به نتیجه برسید .

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

میتوانید شکایت تدلیس در ازدواج نمایید
ولی اثبات این موضوع سخت میباشد .

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

به شرط اثبات دو موضوع میتوانید درخواست فسخ نکاح بدهید؛
اولا شرط باکره بودن در عقد صریحا ذکر شده باشد یا عقد بر مبنای آن واقع شود
ثانیا بتوانید باکره نبودن را پس از این مدت اثبات نمائید.
ولی اثبات این دو موضوع مشکل هست ، و دادگاه به راحتی رای نمی دهد.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
درخواست فسخ نکاح به این علت فوریست و چنانچه طولانی شود اصولاً پذیرفتنی نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باتوجه به اینکه چندین ماه کتمان نمودین اثبات آن سخت می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر اعمال فسخ نکاح فوری است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در صورتی که شما از این موضوع قبلاً اطلاع نداشتید و توانستید در این مدت ازدواج با همسرتان روابط خوبی برقرار کنید، باید دقت داشته باشید که ازدواج بر اساس عشق، احترام و تعهد استوار است و نه بر اساس وضعیت بکاری همسر

به هر حال، در بعضی موارد حقوقی از جمله فریب در ازدواج وجود عدم باکره بودن همسر به عنوان دلیل قطعی برای فسخ نکاح قابل قبول است. در این صورت، شما باید به دادگاه خانواده مراجعه کنید و شواهدی را ارائه دهید که نشان دهد همسرتان در زمان عقد نکاح باکره نبوده است. برای این کار، می‌توانید به دکتر متخصص و یا آزمایشگاه‌های معتبری مراجعه کنید تا شواهد لازم را جمع آوری کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اولا اثبات آن مشکل است که عدم بکارت می باشد ثانیاً به علت آنکه پس از علم به آن فورا اقدام به فسخ ننموده اید مشکل از شما می پذیرند زیرا خیار فسخ در این موارد فوری است پس از علم به آن باید اقدامی کرد
نهایتاً در فرض اثبات آن می‌توانید از طریق تدلیس در نکاح شکایت کیفری علیه ایشان مطرح کنید فسخ به استناد تدلیس نیز پذیرفته نیست و آن هم فوری است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر جز بنایی عقد نکاح بوده و مخفی نگهداشته واخیرا متوجه شدید محتملا بله البته باید فورا اعلان فسخ نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

تقريبا اثباتش با توجه به توضيحات شما غير ممكن است