مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح ارجاع به پزشک قانونی

باسلام بنده یکسال نیم ازدواج کردم ب تازگی متوجه شدم همسرم عمل ترمیم انجام داده. درخواست فسخ نکاح دادم و گفتم باید بره ب پزشک قانونی.ممکنه در معاینه پزشکی قانونی بخاطره جنبه عمومی بگن که این دختر باکره هست؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوالتان واضح نیست اگر ترمیم شده باشد پزشکی قانونی تشخیص می دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
هیچ ارتباطی به جنبه عمومی ندارد درایت خصوص پزشکی قانونی اظهار نظرخواهدکرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ترمیم شده باشد پزشکی قانونی تشخیص می دهد جنبه عمومی در این مورد وجود ندارد

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام ترمیم توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است و جنبه عمومی در این مورد مصداق ندارد.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
خیر ممکن نیست مگر اینکه اعمال نفوذ شود

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام بخاطر جنبه عمومی خیر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر شما باید عدم آگاهی خود را به موضوع اثبات نمایید