مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری

باسلام و خسته نباشید بنده رو به علت سرقت بدون هیچگونه سابقه کیفری که مبلغی که برایم بریدن بیست و یک میلیون و پانصد و 6ماه حبس تعزیری و 75ضربه شلاق با تجدید نظر 20روزه از رای دادگاه محکوم کردن بنظر شما قابل بخشش و به جریمه نقدی زندان و شلاق تبدیل میشود چه راهی دارد که زندان و شلاق بخشیده بشه ممنونم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
لایحه مناسبی تنظیم کنید و درخواست تجدیدنظرخواهی نمایید از آنجائیکه که سابقه ندارید احتمال تبدیل یا تعلیق مجازات وجود دارد