مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام من از شخصی طلبی داشتم
چک برگشتی
از سال 96
متاسفانه ایشون همه فقط با قلنامه پیش میره و سند نداره برای اثبات مالکیت مغازش یا ملکهایی که داره
طلب بنده نزدیک یک میلیارد میشه
اگر بندازمش زندان اعسار بزنه که هیچی نداره و درامدی نداره میتونه سند بزار و همیشه بیرون باشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر . سند مالکیت اگر به نامش باشد اعسارش رد میشود . اما اگر به هر دلیلی اعسار پذیرفته شد باید به صورت اقساطی مبلغ محکوم به را پرداخت کند. اگر باز هم نیاز به اطلاعات بیشتر داری. تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اعسار ایشان ثابت شود بایستی به صورت اقساط ان را بپذیرید و ایشان آزاد خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعسار تحت شرایطی پذیرفته میشود و قبول سند بستگی به قبول قاضی دارد