مشاوره حقوقی رایگان - آوردن ضامن برای اجرای حکم دادگاه

خانه ای رو که سند مادر داشت بصورت قولنامه خریدم و تمام مدارک رو به دادگاه دادم از اون طرف دادگاه بنفع من رای داد که خانه بنام من سند بشه. الان پرونده رو میخام ببرم اجرائیات منتها گفتن باید ضامن بیاری با فیش حقوقی...
خواستم بدونم این ضمانت چطوریه و دقیقا چقد باید ضمانت کنه و چه مدارکی میخاد برای ضمانت و اینکه آیا برایش دردسر میشه؟هنوز سر در نمیارم مدت ضمانت و نوع ضمانت چند ساله

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
معمولا یک ضامن کارمند کافی است چون حکم بصورت غیابی صادر شده و هر آن ممکن است طرف مطلع شود و به حکم دادگاه اعتراض نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام احتمالارای غیابی صادر شده است نوع ومیزان توسط دادگاه تعیین میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای اجرای حکم شما باید یک ضامن کارمند معرفی نمایید تا اگر در آینده مشکل ایجاد بشود و شما پاسخگو نبودید بتوانند به ضامن مراجعه نمایند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چون حکم غیابی بوده و طبق قانون باید ضامن معرفی تاجهت اجرا پرونده به اجرای احکام ارسال گردد و میزان ضمانت آن نیز با دادگاه صادرکننده حکم خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام کارمند با فیش یا کاسب با جواز کسب. تشریفاتی است و اثر خاصی ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ضامن با فیش حقوقی یا پروانه کسب معرفی کنید مشکلی برای ضامن پیش نمیاد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از دفتر دادگاه میزان ضمانت و شرایط انرا پیگیری کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در رای غیابی باید یک شخصی با داشتن فیش حقوقی یا جواز کسب معتبر ضامن شما شود. مبلغی ضمانت نمیکند. از صحت و درستی حرفهای شما ضمانت می کند.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

رای غیابی صادر شده و نوع و میزان توسط دادگاه مشخص میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

رای غیابی صادر شده و نوع و میزان توسط دادگاه مشخص میشود