مشاوره حقوقی رایگان - کارت ایثارگری

سلام بنده دوران جنگ کلادراهواز بوده ام وچون پدرم فوت کرده بود از خدمت معاف شدم که برای کار معافیت بین سال 60تا 62 در حوزه اهواز دنبال می کرد کارم هم مغازه داری بود ودر دوران جنگ ارزاق توضیح میکردیم وچند ماهی درهمان زمان در شرکت نفت کار کرده ام وحتی به عنوان نیروی مردمی پشت جبهه برای انتقال مجروعین ی رفتم و کمک می کردم حال می خواستم ببینم چونگه می توانم کارت ایثارگری بگیرم لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به امور ایثارگران مراجعه و درخواست خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از ارگانی که خدمت میکردید نامه و تاییدیه بگیرید و به بنیاد جانبازان ارایه دهید تا تصمیم بگیرند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از محل خدوت خود میتوانید کارت ایثارگری اخذ نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران موضوع را مطرح و پیگیری کنید