مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

با سلام من ماشینم میخوام بفروشم ولی فقط برگ سبز ب اسم بنده هست و سند اصلی ب نام من نیست یعنی وقتی ماشینو خریدم فقط رفتیم تعویض پلاک و سندو انتقال ندادیم الان میتونم با همین برگ سبز و بدون اینکه سند ب نامم باشه ماشینمو توی تهران بفروشم و تعویض پلاک انجام بدم برای خریدار؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام بله امکان دارد.فقط بعضی دفاتر با توجه به اختلاف پیش آمده با نیروی انتظامی بر سر عدم نیاز به سند رسمی همکاری نمی کنند در موزد اعطای وکالت تعویض پلاک اما با تماس مستوانید دفاتری پردا کنید که انجام می دهند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتیکه برگ سبز به نام شماست مشکلی نیست

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

مشکلی ندارید و با برگ سبز میتونید تعویض پلاک کنید و نیازی به سند قبلی ندارید