مشاوره حقوقی رایگان - با سلام من آتش نشان رسمی هستم

با سلام و وقت بخیر بنده آتش نشان رسمی هستم و همچنین دارای مدرک کارشناسی ارشد، و فرزند جانباز 25درصد ، میخواستم از قسمت عملیاتی خارج شوم و در قسمتی از شهرداری مشغول شوم که تخصص و مهارت علمی بنده بلاتکلیف نماید و مورد استفاده قرار بگیرد لطفاً راهنمایی بفرمایید ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انتقال شما نیاز به رضایت مبدا و نیاز مقصد دارد درخواست خود را ارایه کنید تا بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

انتقالی بایستی با موافقت دستگاه های مبدا و مقصد باشد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

ابتدا درخواست خود برای تبدیل وضعیت را به نهاد مربوطه تقدیم کنید قانونا در صورت وجود پست خالی با تبدیل وضعیت یا همان انتقال شما موافقت میشود در صورت وجود پست خالی و مرتبط با تخصص شما و مخالفت دستگاه مربوطه میتوانید به دیوان عدالت دادخواست بدید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما حقوقی نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به ارگان مربوطه درخواست کتبی خود را بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

انتقالی بایستی با موافقت دستگاه های مبدا و مقصد باشد