مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام خدمت وکلای محترم همسر بنده دوماه پیش بنده رو زد و انداخت بیرون که من شکایت برا فش و تهدید و توهین کردم که ماه بعد در دادگاه برگزار خواهد شد حالا همسرم تو این دوماه برا برگشت بنده اقدامی نکرده و مدام تهدید کرد ه که حق برگشت ندارم حتی زن گرفت اورد توخونه من که با مامور رفتم و صورت جلسع شد که ایشان زن گرفتن و نفقه هم به بنده تعلق گرفت ولی ایشون هنوز واریز نکردن و الان بعد دوماه رفته الزام به تمکین زده و به دروغ دونفر رو هم معرفی کرده که دنبال بنده امده اند و من به منزل برنگشته ایم حال من باید چه کاری انجام بدهم و ثابت کنم واقعا کسی دنبال من نیامده یکی از شهود ایشان برادرش و یکی اقایی هستن که اصلا من ایشونو نشناختم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام صورت جلسه کلانتری و به دادگاه ارائه دهید شکایت ترک انفاق را مطرح کنید