مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت حسن انجام کار

سلام وقتتون بخیر،من سال پیش قرار شد در یک شرکتی مشغول به کار بشم مدیر شرکت از من چک ضمانت صد میلیون تومانی خواست و گفت که شما چکو بیار که قرارداد ببندیم من چکو نوشتم بدون تاریخ در وجه ایشون و قید نکردم که بابت ضمانت و فقط یه دست نوشت به این صورت نوشتم: کپی چک در بالا، زیر کپی نوشتم که اصل این چک توسط اینجانب ... به کارفرما آقای ... جهت ضمانت تحویل گردید. ایشونم امضا کرد و اسم و فامیلشو نوشت. اون متن رو خودم نوشتم ایشون فقط امضا کرد. الان بعد از یک سال که من اونجا کار کردم حقوق دو ماهم رو ندادن و میگن چک رو میزاریم اجرا! من فقط همون رسید رو دارم و این که چون خدمت سربازی نرفتم میگن هیچکاری نمیتونم بکنم! سوالم اینه که اول آیا من میتونم شکایت خیانت در امانت بکنم؟ و این که چطور میتونم حقوقم رو بگیرم.ممنون میشم راهنماییم کنید.سپاس

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما باید این موضوع را گه چک بابت تضمین کار بوده را اثبات کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کارفرما نمی تواند چک را مطالبه نماید و اگر کارفرما بر روی چک اقدام نماید شما شکایت خیانت در امانت را اقامه نمایید و
و شما باید دادخواست استرداد لاشه چک را به علت امانی بودن مطرح نمایید