مشاوره حقوقی رایگان - پرینت ریز مکالمات

سلام وقت بخیر
بنا به مشکلات خانوادگی ، نیاز دارم که پرینت خط خودم رو برای مدت 1 سال بگیرم . به کدام مرجع باید مراجعه کنم از چه طریقی میتونم دستور قضایی بگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرینت خط خودتان نیاز ب دستور قضایی ندارد به مخابرات بروید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
لیست تماس های خروجی را از اوپراتورها یا مخابرات می توانید بگیرید دستور قضایی زمانی صادر می شود که شکایتی صورت گرفته باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرینت شماره شما صرفاً با شکایت می توانید با دستور قضایی تا یکسال را اخذ نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام صرفا با دستور مقام قضایی و آن هم در بعضی موارد.