مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین انجام وظیفه

باسلام
من در سال98برج 7 بدستور مافوق خود برای چیدن انگور از سیم خاردار خارج میشدم ک پای چپم روی مین گوجه ای رفت و پای چپم از مچ پا قطع شد.الان بعد دوسال کمیسیون 120برام معلول حین انجام وظیفه زده وبرام 40درصد ازکارافتادگی زدن.میخوام بدونم مزایای این 40درصد ازکارافتادگی چیه آیا برام حقوق شامل میشه؟
یا اعتراض کنم .از وکلای محترم اگر کسی میتونه من را ب حق و حقوقم برساند درخواست وکالت دارم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورت ازکار افتادگی حین خدمت و انجام وظیفه، میتوانید حقوق از کار افتادگی دریافت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید مستمری برای شما درنظر گرفته شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً شما را باید معلول حین خدمت تلقی نمایند و مستمری برای شما تعیین گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به شما حقوق مستمری تعلق می گیرد