مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

با سلام و ارادت.
پدر بزرگ بنده دارای 2 پسر و 4 دختر هستند و خود ایشان 50 سال پیش و پسر بزرگش 30 سال پیش و پسر کوچکش یعنی پدر بنده 8 ماه پیش فوت شده اند. و به مقدار 45 کیسه زمین (بایر) کشاورزی پدربزرگم در دست دو پسر بوده است البته دخترها کاملا با اطلاع بوده و هیچگونه اعتراضی نداشته اند. تا اینکه 10 سال پیش با مبایعه نامه بنگاه به عنوان تقسیم سهم الارث سهم همگی جدا شد و هر کسی سهم خود را جدا کرد و البته در آن تقسیم نامه نوشته شده که دختران مرحوم پدربزرگم حق هیچگونه اعتراض و طلبی ندارند اما حالا از برادر زاده ها تقاضای اجرت المثل آن 50 سال را می کنند.
سوالم اینست که آیا کارشان قانونی است؟
اگر شکایت کنند آیا دادگاه اجرت المثل آن سالها را هم به آنها می دهد؟
اصلا عمه از برادرزاده اجرت المثل می برد؟

با تشکر بسیار از پاسختان.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به توافق نامه تنظیمی دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تصرفات با اذن و اجازه بوده اجرت المثل تعلق نخواهد گرفت

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر داخل در ورثه باشند می توانند مطالبه اجرت المثل کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله میتوانند دادخواست اجرت المثل را اقامه نمایند ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید و یک لایحه دفاعیه محکم تنظیم نمایید و