مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبردار

خیانت در امانت هم شعبه ای از کلاهبرداری هست؟؟ بنده اگر جنس را به کسی که به بنده خیانت کرده وبا زیر فروشی و تصاحب پول حاصل از آن دوباره خرید می‌کرده وبار بیشتری می‌برده میشود خیانت در امانت شکایت کرد.چون کلاهبرداری رد شد..میتوان تحویل جنس به شرط امانت فروش و برگرداندن پول دوباره شکایت کرد؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مینا احمدی

مینا احمدی :

خیانت در امانت با کلاهبرداری کاملا جدا ست و با هم قابل جمع نیست پیشنهاد میشود مدارک خود رابه وکیل برای مشاوره ارائه داده و وکیل اختیار کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر خیانت در امانت و کلاهبرداری فرق دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دو مقوله جدا می باشد نیاز به بررسی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کلاهبرداری رد شده خیانت در امانت نیز رد میشه.
دعوای حقوقی مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیانت در امانت و کلاهبرداری دو جرم کاملا متفاوت است

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

باید مورد دقیق تر بررسی شود. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر جرم کلاهبرداری با خیانت در امانت متفاوت است . شما باید شکایت خیانت در امانت را اقامه نمایید