مشاوره حقوقی رایگان - خیانت یا کلاهبرداری

سلام دوستی قدیمی به دروغ گفتن یکی از دوستانشان در خرید خودرو تبحر دارن. و با علم به قصد بنده جهت خرید خودرو بنده رو ترغیب نموده و با فریب بنده مبلغ 40 میلیون گرفتن و برای بنده عکسهای صوری و جعلی از سند و وکالت نامه و قولنامه فرستادن و با رفتارهای متقلبانه اینگونه وانمود کردن که برای من خودرویی عالی و شکار وکالتی خریدند. با تظاهر و دروغ 3 روز بعد 10 میلیون دیگر هم به عنوان باقی مانده پول مثلا معامله از من گرفتن تا خودرو رو بفرستن شهرستان برای من. اما به محض گرفتن دوباره پول از دسترس خارج شدن. آیا میشه کیفری شکایت کرد؟ خیلی مهمه که از طریق کیفری ضربه روحی که خوردم جبران بشه.

پاسخ ها :

عبد الخالق ازاد گلستانی

جناب آقای عبد الخالق ازاد گلستانی :

بلی تحت عنوان کلاهبرداری با ارایه ودارک ایشان و فیشهای واریزی خودتان شکایت نمایید، موفق باشید