مشاوره حقوقی رایگان - معلول عادی

اینجانب‌‌ در سال‌ 78‌ در منطقه‌ عملیاتی‌ صالح‌آباد‌ ایلام‌ به‌ مریضی‌ پوستی‌ دچار‌ شدم‌ (ریزش‌ موی‌سرو صورت‌و ابر‌و تمام‌ بدن) که‌ در سال‌ 85‌ بنده‌ بخاطر‌ این‌ مریضی‌ بازنشسته‌ کردن‌ ولی‌ از‌ مریض‌ شدن‌ و بازنشسته‌ شدن‌ یک‌ ریال‌خسارت‌ بیمه‌ و نه‌ دیه‌ به‌ من‌ ندادن‌ و هر‌وقت‌ مراجعه‌ میکنم‌به‌ من‌ می‌گویند‌ چون‌ معلول‌ عادی‌ شدی‌ نه‌ خسارت‌ بیمه‌ و نه‌ دیه‌ به‌ تو‌ تعلق‌ نمی‌گیرد‌ درحالی‌ که‌ خودشان‌ صورت‌ سانحه‌ برام‌ پر‌کردن‌ و امضاء زدن‌ و گواهی‌ نمودن‌ که‌ اینجانب‌ در منطقه‌ عملیاتی‌ و هنگام‌خدمت‌ به‌این‌مریضی‌دچار‌ شده‌ام‌خواهش‌ می‌کنم‌ من‌ را راهنمایی‌ کنید‌ آیا‌ خسارت‌ بیمه‌ و دیه‌ به‌ من‌ تعلق‌ می‌گیرد‌ یا‌ نه‌ ممنون‌ می‌شوم‌‌‌‌‌‌‌خدا‌نگهدار

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

بیمار شدن با سانحه در حین عملیات دو مقوله جداگانه است . به نظر اینجانب هم بابت آن دیه ای به شما تعلق نمیگیرد .