مشاوره حقوقی رایگان - استرداد خودروی امانی

اگر در دادخواست استرداد خودروی امانی حکم استرداد خودرو به نفع خواهان صادر گردد و خودرو هم از قبل تامین خواسته و توقیف شده باشد ولی موقع تحویل خودرو مشخص گردد که خودرو چند دست فروخته شده و در تصرف خوانده نیست آیا بازهم خودرو قابل استرداد به خواهان میباشد؟آیا شخصی که خودرو دستش بوده حق اعتراض به حکم را دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" قبلاً به این سؤال که تحت شماره 2211 مطرح شده بود بطور مستدل و مفصل پاسخ داده شده است و سؤال تکراریست و موجبی برای تکرار پاسخ نیست .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله قابل عودت به خواهان است زیرا مرجع عالی این حق را به وی داده است
اما کسی که خودرو در ید او بوده می تواند از فروشنده و یا ایادی قبل از فروشنده شکایت نماید تا به حق خود برسد اگر ایشان باعلم به اینکه حق استرداد خودرو برای شما باقیست اقدام به انتقال نموده است دیگر نمی تواند ادعا و مطالبه ضرر و زیان نماید
شما می توانید برای مشاوره بیشتر و بحث در این خصوص با بنده یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل فرمایید