مشاوره حقوقی رایگان - داوری

سلام
فروشنده سه دانگ مغازه خود را به خریدار با قرارداد عادی بنگاهی و ثمن معین می فروشد خریدار قسمتی از ثمن را پرداخت واز پرداخت مابقی ثمن استنکاف می نمایند

در مبایعه نامه خریدار مشخصات فرزند خود را بعنوان طرف معامله قید و به جای آن امضا می نماید (معامله فضولی)
در این مبایعه نامه دو نفر هم بعنوان داور و هم بعنوان شاهد تعیین می شوند
داور فروشنده هم بعنوان شاهد هم بعنوان داور امضا زده اما داور خریدارفقط بعنوان شاهد امضا زده
داور فروشنده که ذیل داوری را امضا نموده یک فرد بیسواد که از داوری هیچ اطلاعی ندارد اما خریدار زرنگی کرده و امضای آن را بعنوان شاهد و داور گرفته تا فروشنده برای مطالبه ثمن از طریق دادگاه نتواند اقدام به مطالبه ثمن نماید

به نظر شما چه راه حلی هست که داوری را باطل کنیم ؟
با وجود ابهامات موجود در مبایعه نامه میتوان جهت مطالبه مابقی ثمن از طریق دادگاه اقدام کرد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال طولانی از پنل مشاورتلفنی سامانه استفاده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ سوال شما نیازمند بررسی بیشتر ک گفتگو است می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام به داوری مراجعه کیند چنانچه خلاف حق رای دادند اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مفاد قرارداد شما بررسی شود