مشاوره حقوقی رایگان - چ مدت طول میکشه تا دعوی ک کردم تعیین شعبه بشه

سلام.من مشهدی هستم و من یک شکایت حدود 2 ماه و نیم پیش کردم ، منو مورد ضرب و جرح و تهدید قرار دادن
بعد بعد در تاریخ 29 آذر شورای حل اختلاف ک رفته بودیم و رضایت نداده بودیم تو این تاریخ برام ابلاغ اومد ک چون من رضایت نمیدم و طرف دعوی هم تو شورای حل اختلاف نیومده بود انگار این دعوی فرستاده بشه ب دادسرا ، حالا هنوز تا امروز تعیین شعبه نشده
سوال
چقدر زمان میبره تا تعیین شعبه بشه ؟؟؟؟
از کجا باید پیگیری کنم ک چرا هنوز ب دادسرا نفرستادن ک حداقل یک جلسه تعیین بشه ؟؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدت مشخص نیست میتوانید حضورا پیگیری کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بستگی به حجم پرونده ها داره معمولا باید توسط شاکی پیگیری بشه