مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام همسر دوم بنده بعداز اینکه از اداره ثبت اقدام به مهریه کرد وپرونده به دادگاه رفته الان دادگاه کل حسابهای بنده رو مسدود کرده از جمله حسابی که یارانه خودم وهمسر ودوفرزندم به اون واریز میشه برای ازادکردن‌حساب یارانه همسر وفرزندانم چه باید بکنم .ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تا تعیین تکلیف در مورد مهریه ، حساب بانکی ، رفع توقیف نخواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان دادخواست اعسار و تقسیط بدهید که بعد از پذیرش آن حساب های شما آزادفر شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شعبه که دستور توقیف داده پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

امکان توقیف حساب یارانه وجود ندارد. از طریق شعبه اجرا درخواست رفع مسدودی دهید. اگر باز هم مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید