مشاوره حقوقی رایگان - شاهد

سلام اگه تعداد شاهد فقط 2 نفر باشد و شکواییه ای طرح شود آیا فرد متشاکی اگر زیر بار فحاشی که نموده است نشود میتواند ادعای حیثیت نماید ممنون لطفا جواب بدید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

استماع شهود و حضرت عالی مد نظر است در هر حال به یاد داشته باشید اگر عدم اثبات دعوی بار حیثیتی برای طرف مقابل داشته باشد ایشان می توانند ادعای حیثیت نمایند. منوط به اینکه دعوی عامدانه مطرح شود

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

برای جرم فحاشی شهادت دنفر کافی است

یک وکیل

سلام " شکایت اعاده حیثیت در این فرض سوال ، در اکثریت قریب به اتفاق شکایات طرح شده با موضوع اعاده حیثیت به دلیل عدم احراز سوء نیت شاکی ، رای نمی آورد و ثابت نمی گردد لذا توصیه می شود از آن صرفنظر نمائید و فعلا تمرکز خود را معطوف دفاع از اتهام وارده به خود نمائید .

یک وکیل

همکاران محترم پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم