مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و کپی در اینستاگرام

سلام شخصی مزاحمت ایجاد کرد بلاکش کردم با اکانت دیگه ای عکس پروفایل من رو پست کردن با عناوین خیلی بد چون پیجم بستست همون عکس پروفایل رو فقط گذاشتن حتی پروفایلشم عکس منو گذاشته میشه اینترنتی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله امکانش تحت عنوان نشر عکسهای خصوصی و ایجاد مزاحمت در فضای مجازی هست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اطلاعات هویتی وی را دارید تحت عنوان نشر عکسهای خصوصی در فضای مجازی از وی میتوانید شکایت کنید که پلیس فتا پیگیری کند . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به سایت پلیس سایبر وارد شوید و شکایت خود را ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازمند بررسی و گفتگو ست تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به پلیس فتا مراجعه و
شکایت نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به پلیس فتا مراجعه کرده و تحت عنوان انتشار عکس های خصوصی در فضای مجازی شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق پلیس فتا اقدام کنید