مشاوره حقوقی رایگان - دریافت همزمان کار افتادگی و بازنشستگی تامین اجتماعی

با سلام و احترام
پدر بنده الان کار افتادگی از بیمه روستایی و عشایری داره و نزدیک 19 سال هم بیمه تامین اجتماعی داره سوالم اینکه میتونم یکسال دیگه بیمه تامین اجتماعی رو ادامه بدم و همزمان هم کارافتادگی بگیره هم باز نشستگی تامین اجتماعی ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و اخذ توضیحات بیشتر از شما می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما به سازمان تامین اجتماعی مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال جنبه حقوقی ندارد از ارگان مربوطه سوال شود