مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهاز

من و همسرم 7 سال ازدواج کردیم و حال دچار مشکل شدیم. همسر به دلیل اختلاف شرط گذاشته محل سکونت رو تغییر دهیم که فاصله زمانی با محل کاریم 2 ساعت میشه.در حالی کارم تا منزلم 5 دقیقه هستش. گفت اگر شرطش قبول نکنم تمام وسایل منزل رو میبره. از طرف نصف وسایل منزل رو من خریدم چون از خانواده ضعیفی بودن .اما من مدرکی ندارم ثابت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اموالی که زوج خریداری کرده متعلق به اوست و با ارائه فاکتور و یا شهادت شهود قابل اثبات است

امیر افشارنجفی

امیر افشارنجفی :

زوجه می‌تواند اموال خود را مطابق لیست جهیزیه ببرد، حتی اگر قصد جدایی نداشته باشد. تهیه وسایل زندگی مشترک بر عهده شماست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زوجه مدعی وسائل جهیزیه است باید یا فاکتور خرید داشته باشد یا سیاهه جهیزیه داشته باشد یا

سینائیان قریه حسن سهیلا

سینائیان قریه حسن سهیلا :

حق تعیین محل سکنی بازوج است وزوجه مطابق لیست سیاهه میتواند جهیزیه اش رامطالبه کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید شرط وی را قبول کنید. به هر حال چه با اختلاف چه بدون اختلاف زوجه مي تواند هر زمانی بخواهد جهیزیه خود را ببرد. ولی فقط جهیزیه ای که یا در لیست نوشته شده و به امضای شما رسیده یا با شهادت شهود اثبات کند که خودش اول زندگی خریده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در ضمن عقد نکاح یا سند دیگری اختیار انتخاب محل زندگی با وی است چاره دیگری ندارید حز مراجعه به مشاوره خانواده .
با شهادت شهود ادعای شما در مورد سوال دوم اثبات می شود

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،اگر شهودی دارید میتوانید به عنوان دلیل ارائه دهید.
تماس بگیرید.