مشاوره حقوقی رایگان - در مورد تسخیر ملک

با سلام بنده آپارتمانی در شهرستان دارم که خالی گذاشته بودم و آمدم تهران ولی یه خانم قفل رو شکونده و رفته تو خونه نشسته یه بار هم شکایت کردم و تو کلانتری تعهد داد دیگه مزاحم نشه ولی با آمدن من باز اینکار رو کرده و انجا رو به خونه فحشا تبدیل کرده و هزار تا کثافت کاری من رو تهدید کرد اگه بیای تو خونت مواد جاسازی کردم میندازم گردنت نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید حتی تمام همسایه ها هم شاهد هستن که چند بار قفل رو تغییر دادم ولی باز با آمدن من به تهران همین کار رو کرده و خیلی از لوازمات منزل رو هم فروخته و خیلی هم به خونه خسارت زده لطفا بنده رو راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

از ایشان باید شکایت کنید ولی با توجه به مورد خاص ایشان به وکیل مراجعه کنید تا دادخواست صحیح بنویسید