مشاوره حقوقی رایگان - چک

باسلا شش فقره چک مفقودی داشتم که یکی مردود شد و یک چک را نیز در شهری دیگر برگه نموده اند و فقط حسابم را از آن شهر مسدود نموده اند که بخاطر فاصله زیاد نتوانم پیگیر بشم و الان 8ماه از تاریخ مسدودی حسابم گذشته و هیچ اقدامی جز همین نکرده اند آیا میتوانم در شهر خودم حسابم را باز کنم یا باید به آن شهر بروم؟

پاسخ ها :

علي  شادمان

علي شادمان :

سلام شما با مراجعه به دادگاهی که دستور توقیف حسابتونو داده ضمن تصفیه بدهی خود در خواست رفع توقیف حسابتونو میدین